Sponsorudvalget

Aalborg Rugbyklub LYNET har valgt disse friske fyre til at varetage et af klubbens mål i den kommende udviklingsperiode.
 Vores aktiviteter er stærkt stigende, vi har tilmeldt 3 ungdomshold. Dette betyder at vores behov for støtte er af en betydelig størrelse i de kommende år. Vi har rigtig mange unge og studerende, og vi er helt klar over at kontingentskruen ikke kan klare flere omgange, derfor satser vi kraftigt på midler udefra.
Klubben sigter derfor mod en solid hovedsponsor, et antal tøjsponsorer, samt at vi kan etablere bandereklamer på både tribunesiden og langs tilskuerhegnet mod nord.
Dette skulle gerne kunne generere midler på den rette side af 50.000 kr., en sum som klubbens frivillige vil se et stort aspekt i - så kan de jo netop få tid til at pleje klubbens andre interesser, det er trods alt sjovere at lave idræt end at skulle spekulere over pengekvaler.

medlem

Henrik Bach Nielsen
Thomas Lohman Olsen

ansvarlig

Rasmus Mortensen

kontaktbreve

publikationer

Er du moden på nye udfordringer

kontakt os bare - du vil ikke fortryde!

medlem

aaaaaaaaaaaaiii